В Україні підскочили ціни на м'ясо: як змінилася вартість яловичини, бекону та сала.


У супермаркетах України зросли ціни на яловичину, бекон і сало. Про це свідчать дані порталу Мінфін. Яловичина містить багато білків, вітамінів і жирів, що робить її важливим джерелом харчування. А сало містить омега-3 жирні кислоти та вітамін D, що особливо корисно взимку.
Середня ціна на яловичину гуляш зросла з 304,08 до 313,98 грн за кілограм, а ціна на яловичі ребра підвищилася з 172,29 до 175,45 грн за кілограм.
Ціна на бекон "Укрпромпостач" зросла з 434,67 до 459,37 грн за кілограм. Однак, ціни на бекон в різних магазинах варіюються від 445,20 до 479,00 грн за кілограм.
Ціни на сало залишилися практично стабільними. Ціна на домашнє сало зросла лише на 1 гривню, а ціна на солоне сало трохи знизилася.
Раніше ціни на фрукти в Україні зросли на 80%.
Читайте також
- Український біометан може стати частиною нової архітектури енергетичної безпеки в Європі
- Центр розмінування випробовує ефективну схему для великих агроділянок
- Медиків не призначатимуть на непрофільні посади у війську: набув чинності указ президента
- У ДПС розкрили основні схеми ухилення від оподаткування
- Аналітик оцінив вплив конфлікту на Близькому Сході на вартість пального в Україні
- В Україні презентували дослідження про надання громадам статусу юридичної особи